TILAT

OMATOIMEN TILAT

Omatoimessa on yhteensä 24 huoneistoa. Kaksioita on 18 kpl, joista kaksitoista on kooltaan 42 m2. Isompia 53 m2 kaksioita on kuusi. Kolmioita on niin ikään kuusi ja niiden asuinpinta-ala on 65 m2. Jokaisessa huoneistoissa on lasitettu parveke.

Huoneistojen perusvarustukseen kuuluvat liesi, erillinen uuni, jääkaappi/pakastin sekä astianpesukone. Kaikissa huoneistoissa on samanlainen, hyvin tilava ja toimiva kylpyhuone, joka on suunniteltu nimenomaan seniorikäyttöön.

Asuinhuoneistojen ilmanvaihto on toteutettu huoneistokohtaisesti koneellisella ilmanvaihdolla, jossa on lämmön talteenotto. Näin ollen ilmanvaihto voi myös säätää huoneistokohtaisesti. Omatoimi lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä. Asuinhuoneissa on lattialämmitys.

Omatoimen pohjakerroksessa sijaitsee saunatilat, hyvällä pesukoneella varustettu pesula sekä pyykin kuivaustila. Siellä on myös varastotila, jossa huoneistokohtaiset häkkivarastot. Pohjakerroksessa on myös reilun kokoinen pyörien ja muiden liikuntavälineiden säilytystila. Asukkaiden autoille on varattu sähkötolpalla varustettu paikka. Kuvagalleriassa on mahdollista tutustua erikoisiin asuntoihin sellaisina, kuin asukkaat ovat ne itse sisustaneet.